PROCESSAT

Gràcies al seguiment que tenim de les nostres aus cuidant la seva alimentació i garantint que quan arriben a la planta de processament estiguin en les millors condicions. D’aquesta manera, aconseguim que el producte final tingui la millor qualitat.

DESPECEJAMENT

Cuidem del benestar de l’animal fins a l’últim moment. Quan les nostres aus arriben a la sala d’especejament, el procés es porta a terme complint amb totes les normatives sanitàries.

ELS NOSTRES ESTÀNDARDS

Complim tots els estàndards de qualitat per oferir-te els millors productes amb una seguretat alimentària garantida al 100%.

COMPROMÍS

Tot el nostre equip professional treballa diàriament per oferir un servei excel·lent i de qualitat digne d’una gran empresa.

UN PAS MÉS

Volem fer un pas més, reinventant, aprofundint i ampliant encara més el nostre paper en la societat aconseguint noves ambicions, sent més exigents amb nosalres mateixos, creant nous productes i serveis responent a les necessitats de la societat amb la màxima eficàcia sense oblidar els nostres valors.

ELABORATS

A Padesa comptem amb un ampli ventall de productes derivats del gall dindi i pollastre de màxima qualitat. Per això, gràcies a la qualitat amb la que arriben a la planta de processament les nostres aus, vam aconseguir extreure uns productes de sabor excepcional.
A Casa Matachín creiem que la nostra raó de ser és aconseguir amb els millors ingredients naturals productes sans, nutritius i amb gust casolà, i per això ens esforcem dia a dia. Som Productors propis, disposem de les més modernes instal·lacions de producció recentment equipades. Tenim més de 9.000 m2 de zones productives i tenim diverses línies de fabricació de gran capacitat, que copien els moviments de treball dels artesans, per atendre les necessitats dels nostres clients.