LES NOSTRES GRANGES

LES INSTAL·LACIONS

El Grup compta amb centres de reproducció, incubadores pròpies i unes 200 granges de cria integrada que estan situades a un màxim de 72 km dels centres de producció per minimitzar possibles incidències durant el transport. Aquesta proximitat suposa un avantatge comparatiu respecte a altres empreses del sector, que gestionen granges a centenars de quilòmetres dels seus centres de producció.

PERSONAL QUALIFICAT

Padesa compta en les seves granges amb un equip de professionals altaments qualificats, entre els quals hi ha veterinaris, visitadors i vacunadors, que treballen amb el suport d’assessors externs de reconegut prestigi.

GALLS DINDIS I POLLASTRES

Els galls dindis i pollastres són alimentats i seleccionats en les nostres granges, seguint els més estrictes estàndars de qualitat. D’aquesta manera, aconseguim que els animals estiguin en les millors condicions i obtenim la màxima qualitat en els productes processats a la nostra planta.

El 100% del gall dindi de Padesa procedeix de granges pròpies. En el cas del pollastre, el 70% ha estat processat en instal·lacions de la companyia, mentre que el 30% restant, que prové d’altres granges, són aus de la mateixa raça i han rebut la mateixa alimentació que les de Padesa.

PINSOS

A Padesa ens preocupem per l’alimentació de les nostres aus. És per aquesta raó que generem el nostre propi pinso, per assegurar la màxima qualitat en el procés.

Piensos Procasa, SA, és l’empresa del Grup dedicada a la fabricació de pinsos, que compta amb l’autorització sanitària per a aquesta activitat núm. 43/40410. Aquesta empresa està situada a la Ctra. Cambrils, km 6 de Reus (Tarragona), i produeix mensualment 35.000 tones de pinso, que és consumit integrament en les granges de Padesa.

Els pinsos, dissenyats en exclusivitat per al nostre Grup, es produeixen únicament amb matèries primeres de primera qualitat i autoritzades per a l’alimentació animal.

INCUBADORA

Per a nosaltres és molt important cuidar bé dels animals, fins i tot en el moment en què les aus encara són a la incubadora.

La incubadora ofereix un medi ambient adequat i controlat perquè es desenvolupin les cries d’aus.

La temperatura és el factor crític per a una incubació reeixida, la humitat també és important ja que la velocitat amb la qual els ous perden aigua per evaporació depèn de quina és la humitat relativa de l’ambient. Cal que durant la incubació la ventilació sigui bona de manera de proveir oxigen a l’embrió.