ENVASAT I CONDICIONAMENT

MÀXIMA CONSERVACIÓ

La nostra planta està refrigerada per aconseguir que la qualitat del producte es mantingui al llarg del procés de transformació.

EMPRESA COL·LABORADORA

“Aves Nobles y Derivados, S.L.”, és l’empresa dedicada en exclusiva a la fabricació de productes elaborats i precuinats frescos per al Grup. El principal objectiu d’aquesta companyia és elaborar productes de la màxima qualitat.

INSTAL·LACIONS MODERNES

Les nostres instal·lacions són modernes i disposen de maquinària de producció específicament adaptada als nostres requeriments, amb la qual mantenim els processos d’elaboració de la cuina tradicional dins de l’entorn industrial.

DISTRIBUCIÓ A PLANTA

La planta està disribuïda en diferents seccions, que coincideixen amb les gammes de productes que es fabriquen: Cuina (salsitxa, hamburguesa, mandonguilles, etc.) i Precuinats (croquetes, Sant Jacobos i altres). Així mateix, hi ha seccions auxiliars, com a zones d’envasat, d’emmagatzematge, d’especejament,  de preparació, etc.

DISTRIBUCIÓ ORGANITZADA

Gran part de la comercialització dels productes del grup es realitza des de les nostres pròpies filials de distribució, repartides per tota la geografia espanyola.

Aquestes empreses compten amb la seva pròpia sala per especejament i envasat.

La tasca comercial i d’atenció al client estan garantides gràcies a la nostra plantilla, formada per professionals amb gran experiència en el sector.