AVICULTURA

El Grup compta amb centres de reproducció, incubadores pròpies i unes 200 granges de cria integrada, en què treballen professionals molt qualificats.

TRANSFORMACIÓ

La nostra prioritat és elaborar productes de la màxima qualitat. Per això, disposem de normes com ISO 9001, ISO 22000 i IFS, que garanteixen tot el procés i ens permeten assolir l’excel·lència i la satisfacció dels nostres clients.

SERVEI

A Padesa estem decidits a aconseguir la màxima conservació dels nostres productes envasats; abans, durant i després de la seva elaboració.

LA NOSTRA MISSIÓ

La nostra MISSIÓ és satisfer les necessitats dels nostres clients, oferint productes de la màxima qualitat i vetllant per una alimentació saludable, sempre de forma compromesa amb la societat i l’entorn local. 

La nostra VISIÓ és ser un referent per la nostra qualitat, compromís i servei, desenvolupant productes saludables sota un control alimentari exhaustiu, i innovant constantment per avançar-nos a les necessitats del mercat. 

SOSTENIBILITAT

COMPROMESOS NATURALMENT

Aquest és el nostre lema. I ho hem triat, entre altres opcions, perquè busquem l’excel·lència, la millor qualitat, tenint cura a demés el que tenim més a prop. És el nostre compromis.

BENESTAR ANIMAL

La preocupació pel benestar animal és una de les nostres prioritats. Hem creat un departament exclusiu que analitza, proposa i gestiona totes les millores a realitzar per als animals de les nostres granges.

MEDI AMBIENT

Tots els nostres processos productius han estat dissenyats per reduir la contaminació ambiental i la generació de residus. Gràcies als canvis introduïts, Padesa ha aconseguit la certificació ISO 14001.

COMSUM I SALUT

El nostre objectiu principal és aconseguir la millor qualitat en els nostres productes, cuidant amb la màxima cura l’alimentació i el benestar de les nostres aus.