Perseguint l’Excel·lència.

Entrevista al Sr. Yoshihara Atienza, director de Qualitat.

Yoshihara Atienza compta amb una experiència de més de 15 anys en el sector de l’alimentació, prestant els seus serveis en diferents empreses com a Director Tècnic i Director de Qualitat.

Gaudeix d’aquesta càrrega en Padesa des de fa més de 2 anys. Gestió de Qualitat a la Universitat de Ciències de Tòquio (Japó).

Quins són els reptes actuals de Padesa en qualitat? Primer cal definir el terme QUALITAT, si no es fa a la qualitat dels productes que s’elaboren a Padesa, fill sense dubte de bona qualitat organolèptica i microbiològica.

Però si parlem de QUALITAT, com una forma de gestió i de millora contínua, hem de dir que no trobem en ple procés de canvi.

El nostre sistema de gestió de qualitat s’ha fixat durant tots aquests anys a la norma Norma ISO (Organització Internacional per al Medi Ambient), però dins del procés de millora contínua Hem decidit fer un pas endavant i iniciar la gestió de les nostres fàbriques seguint les normes IFS (Norma Internacional d’Aliments).

Aquesta modificació en principi també implica en el bloc de noves instal·lacions, sinó també en l’àmbit de Bones Pràctiques de Fabricació, que resideixen a canviar la nostra forma de treballar.

Què ha canviat en Padesa en els últims anys? S’han executat moltes obres de renovació en les instal·lacions, per exemple les sales d’especejament de gall dindi i pollastre d’Amposta, així com la compra de línies modernes de gàbies de pollastres i de galls dindis a Roquetes. Però al mateix temps que s’han realitzat canvis en les instal·lacions, s’ha millorat la manipulació dels aliments que processen en Padesa, realitzant controls més exigents i duent a terme una formació contínua del personal.

En definitiva, aquests canvis són per Padesa en el seu afany de millorar i superar-se dia a dia es troba submergit en la consecució dels productes, els processos i serveis com el transport de qualitat màxima, per a seguir així i un referent en el mercat intern obrint-nos al mercat exterior.