Alimentació Equilibrada i Hàbits Saludables

Anna Sastre Solé, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, URV de Reus des de l’any 2005.

Col·legiada nº 205 pel Col·legi Oficial de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya. Nascuda a Tortosa, Terres de l’Ebre l’any 1982. Enamorada del meu petit poble “La Ravaleta”, Roquetes. On actualment hi resideixo.

D’ençà que em vaig graduar que em dedico professionalment al món de l’Alimentació Equilibrada i els Hàbits Saludables.

Considero que és un ram molt important i a tenir en compte avui dia, i més en la societat actual en la que vivim. Les presses i el ritme frenètic de vida que portem fa que massa cops oblidem la importància de gaudir d’un estil de vida saludable pel que fa a l’Alimentació.

Tot això sumat als productes que ens ofereix la Indústria Alimentària, de vegades no tan saludables com ens pensem, posa en perill la nostra Salut. Només cal ser sabedor de les dades sobre la incidència de Sobrepès i Obesitat i la prevalença d’altres factors de risc associats al pes…la tendència va en augment i sense fre. És per això que sempre reivindico i animo a que utilitzem productes de la terra, frescos.

Que posem en pràctica la cuina de mercat, de productes locals i de proximitat, per tal de consolidar una alimentació que sigui nutricionalment correcta i saludable. “No és tan difícil, Sí que es pot”!!

Per això em va sorprendre i molt gratament quan se’m va donar l’oportunitat d’apropar a la població a l’àmbit de l’Alimentació Equilibrada de la mà de l’empresa Padesa (Adelis) i formar part d’un projecte ambiciós i a la vegada important que té per finalitat el benestar de les persones, assessorant en matèria d’Alimentació i reeducant nutricionalment a aquelles persones que ho requereixen, ja sigui per millorar-ne la Salut, o proporcionar major qualitat de vida.

No m’ho vaig pensar dues vegades… em vaig dir som-hi!! Hi ha empreses que Sí que tenen en compte la Salut de les persones i en aquest cas, dels seus treballadors.

Padesa (Adelis) és una empresa que inclou moltes activitats de formació que promouen un estil de vida saludable: servei de diestista, cursos de cuina saludable, pilates…totes elles dirigides a tenir en compte el benestar i la Salut. Per gaudir de tot seguirem treballant conjuntament en aquest blog, on més avant anirem donant consells, detallant propietats alimentàries i informació nutricionals dels aliments, explicant beneficis i aportant idees o receptes per tal d’aconseguir el nostre objectiu.

“Que el menjar sigui el teu aliment i l’aliment sigui la teva medicina.”

Hipòcrates.